Ute etter bil?

Er du ute etter å fikse deg en helt ny bil? Har du nye behov som må oppfylles eller har du rett og slett bare lyst på en ny doning som du kan hygge deg med? Det er mange grunner til at vi kjøper oss nye biler, og ettersom dette er en stor investering er det viktig at man gjør de rette grepene tidlig i prosessen.

Når man ser en bil er det utrolig fort gjort å hoppe av begeistring og foreta en impulskjøp, men som du kanskje vet så er impulskjøp noe av det mest kostbare man kan foreta seg. Det gjelder derfor å ha is i blodet og spesielt gjelder dette når man skal finne den riktige bilen og en måte å finansiere dette på.

Når du har funnet ut hvilken bil du vil ha og hvilke egenskaper den skal ha er det viktig at du gjør en skikkelig markedsundersøkelse for å finne ut hva en slik bil går for. Her kan du for eksempel benytte deg av Finn.no og her ligger det inne biler fra både butikker og privatpersoner. Mange foretrekker å kjøpe bil gjennom en forhandler og dette er for såvidt en ærlig sak, men da må man regne med at prisen vil bli litt høyere – men for mange er dette en trygghet.

Du kan imidlertid bruke prisene du finner på Finn.no til å presse prisene også hos en forhandler for til syvende og sist er det én ting som gjelder for en butikk; nemlig å få solgt biler. Dette skal du benytte til din fordel og press prisen!

Når det gjelder finansieringen så er naturligvis også denne svært viktig og her er det én ting som gjelder: du skal gå for den billigste løsningen som markedet kan tilby deg, og da går du rett og slett til banken din for å høre hva de kan tilby.