Treffsikkert

Mange mennesker rundt om i det ganske land lever stille og rolige liv i ensomhet, og ensomhet er vi jo klar over kan være en meget sterk sosial situasjon å befinne seg i.

Vi mennesker er sosiale vesener som er skapt for å være sammen og omgås med andre mennesker. Det er slik vi er skrudd sammen og det er slik vi ønsker å ha det. Det er aldri noe trivelig å ikke kunne interagere med andre mennesker og kun være låst inne i sin egen verden. Vi skal snakke litt om dette med parforhold, og her er vi inne på et vanskelig tema.

Det er mange som har vært i forhold hele sitt voksne liv men som av en eller annen grunn opplever et samlivsbrudd. Dette er naturligvis veldig trist i seg selv, men tristest er det nok for den personen som står igjen ensom og som kanskje ikke har det så bra med seg selv. Det er mange grunner til et samlivsbrudd, det er klart, men det er kanskje fremtidstankene som er det mest skremmende. Blir jeg værende alene for bestandig? Hvordan skal jeg treffe nye mennesker? Jo, det er til å forstå at slike tanker dukker opp, og det er helt naturlig.

Det er derfor mange som bruker datingtjenester for å finne noen å bli kjent med, og kanskje utvikle et vennskap med – og til sist kanskje enda mer. Mennesker som er i den samme situasjonen vil kanskje også bruke slike tjenester og da har man en felles plattform å bygge på.

Noen vil hevde at det er skamfullt og flaut å bruke slike tjenester, men det vil vi avvise på det sterkeste. Dette er populært både i Norge og i andre land, så hvis du lurer på om du skal ta steget er det rett og slett bare å sette i gang med det samme. Hva har du å tape?