Kort på jobb

Bruken av kredittkort i Norge har virkelig tatt seg opp i de seneste årene og årsaken til det er blant annet at det finnes mange spesialkort som gir oss rabatter, penger igjen eller muligheten til å samle inn poeng. Slike kort kan man derfor utnytte maksimalt og faktisk sørge for at man på en enkel måte kan fordel av flere forskjellige elementer.

Bruken av kort premieres nå på en såpass god måte at det blir stadig mer aktuelt å bruke kortet i både hverdagen og i jobben – og er man flink til å betale regningene sine i tide kan man faktisk spare skikkelig masse penger ved kun å bruke kredittkortet.

Det handler kort og godt om å bruke kredittkortet til enhver tid, og da helle la bankkortet ligge hjemme. Man må huske på at man ikke bruker pengene som står på lønnskontoen ettersom dette er penger som skal brukes til å nedbetale kredittkortet når måneden er over. Faktisk kan man gjøre det så lett at man hver gang man har brukt kortet logger inn i nettbanken overfører nøyaktig det samme beløpet som man har brukt. Når kjøpet er registrert på kontoen er det derfor bare å betale tilbake det man er skyldig. Enkelt og en flott måte å samle inn poeng på.

Tenk bare på hvor mye mat du handler hvert eneste år? Det er mange bonuspoeng å hente bare på det, og for ikke å snakke om den rådyre drivstoffprisen! Det er massevis av ting som man kan bruke et kredittkort til, men at man kunne spare penger på det – det visste du kanskje ikke.

Det er derfor viktig at du også bruker kredittkortet når du er ute på jobbreiser og slikt for da får du registrert alle dine kjøp slik at du enkelt kan skrive reiseregning i etterkant.