Backuplån

Sponset innhold fra Lånemegleren.no

Bruktbilmarkedet i Norge er pr. i dag meget stort og til tider uoversiktlig og den høyfrekvente byttingen av biler gjør at det er gode kjøp å gjøre hvis man er parat til å slå til når det riktige tilbudet dukker opp.

Å gjøre et godt kjøp, uansett hva det gjelder, handler om å være på rett sted til rett tid, og hvis du på forhånd søker om et billån kan du ha pengene på plass allerede før dette tilbudet dukker opp (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.).

Med et usikret lån har man sjansen til å låne opp pengene og ha dem parat i bakhånd, og dette er en stor fordel når man skal ut på bruktbilmarkedet. Du vil måtte gjøre en god letejobb og sammenligne priser, og du vil også måtte prute og stå på for å skaffe deg de største mulige fordelene. Ved å ha pengene tilgjengelig kan du lokke frem gode tilbud og rett og slett si: ‘jeg tar den på dagen til denne prisen og du får pengene på konto umiddelbart.’

Dette er et argument som de aller fleste vil la seg friste av og det å bli fort ferdig med en handel er bestandig forlokkende. Når man selger en bil er man naturligvis ute etter å kvitte seg med ‘problemet’ så kjapt som overhodet mulig, og hvis du kommer med et akseptabelt bud og lokker med kjapp betaling vil du kunne oppleve at du kan være i mål før du vet ordet av det.

Husk at dette lånet er usikret, og dette betyr du ikke behøver å sende inn noen som helst slags form for dokumentasjon på panteobjekter.

Var på hugget når bilen du er ute etter dukker opp, og du kan spare godt med penger.